CONTE EN UN RAIG DE LLUM

PROJECTE CONTE EN UN RAIG DE LLUM

Explicar contes és una activitat essencial per iniciar els infants en l’art de la paraula i  la creativitat de la llengua amb moments màgics de descoberta d’emocions i sentiments.

Els personatges de les narracions informen als infants dels valors i dels rols socials, els fan descobrir l’amistat, l’enveja, la companyonia, la separació, la mort…També són un recurs per a la motivació dels projectes i per aprendre el llenguatge verbal.

El projecte "El conte en un raig de llum” és un treball col·laboratiu entre tres àrees curriculars de 2n d’ESO: llengua catalana, tecnologia i visual i plàstica, que consisteix en explorar el món narratiu i  treballar la realitat virtual a través d’hologrames.

Consisteix en la presentació d’un conte als alumnes d’educació infantil amb el suport visual d’hologrames dels diversos personatges que apareixen en el relat. 

Els alumnes de 2n d’ ESO elaboren els GIFS animats per a la posterior creació d’hologrames i utilitzen els telèfons mòbils o tauletes per a la reproducció d’aquests.

Els hologrames es creen gràcies a la projecció d’una imatge en moviment sobre una piràmide hologràfica. Per projectar la imatge s’utilitza la llum que crea la pantalla del dispositiu mòbil.


També et pot interessar...