Notícies

Sortida de 5è i 6è a Sitges

A Cicle Superior de Primària estem treballant un projecte sobre els ecosistemes i, quan ens és possible, procurem estudiar-los sobre el terreny. És per això que el divendres, 27 d'abril, vam fer una sortida a Sitges, a observar els ecosistemes marins.

Vam visitar el Centre d’Estudis del Mar per conèixer els diferents organismes que viuen a la mar Mediterrània, com es distribueixen en aquest immens espai i la importància que tenen dins el cicle de la vida. Un dels principals objectius és que, a partir d’aquest treball, aprenguem a valorar les repercussions de l’activitat humana sobre el mar i els seus organismes i siguem capaços d’actuar en conseqüència dins les nostres possibilitats.

Vam passejar per la platja i vam recollir mostres dels éssers vius que habiten al litoral. A continuació vam anar al laboratori i, amb l'ajut dels monitors, vam analitzar les mostres que havíem trobat. Finalment ens vam introduir en un "submarí" que ens transportà virtualment a les grans praderies de posidònia que viuen en les profunditats del Mediterrani.