Notícies

Mapping 2019

El passat divendres 15 de febrer els alumnes d'ESO de l'escola Vedruna Cardona van fer  la projecció, sobre la façana de l'Ajuntament, del 2n Mapping de Cardona.

Els projectes que es van poder veure eren el resultat del seu treball amb Scratch (entorn de programació per blocs) junt amb editor d'imatges i editor de música.

Es van projectar sobre la façana elements i imatges que hi interaccionaven i que es movien al ritme de la música.

Aquest any es va escollir com a fil conductor música de pel·lícules i cada curs va treballar amb un gènere diferent:

-Els alumnes de 1r d'ESO van triar les pel·lícules romàntiques i van demostrar tenir un gran potencial.

-Les pel·lícules d'acció van ser el gènere escollit pels alumnes de 2n d'ESO que ens van fer gaudir del resultat del seu esforç.

-Els alumnes de 3r d'ESO amb motivació i feina ben feta ens van fer passejar a través de la història.

-Finalment, els més veterans de 4t d'ESO van fer un gran treball amb el gènere de ciència-ficció.

Com a innovació es va introduir la interpretació en directe de la música d'alguns projectes durant la seva projecció. Els alumnes de 4t d'ESO van ser els responsables de donar aquest valor afegit a l'esdeveniment.

El projecte va incloure també un treball previ de disseny i edició de vídeos per tal de fer-ne publicitat i difusió a les xarxes.

Tots els alumnes hi van participar de manera molt motivada. Ells mateixos, organitzats en grups, es van encarregar de les gestions necessàries, del muntatge i desmuntatge, de la projecció,...

Aquest projecte ens ha permès treballar de manera col·laborativa i transversal i seguir avançant en les competències del segle XXI.

   0_1_mapping2.jpg