Notícies

Sortida educació infantil

Els alumnes de segon cicle d'Educació Infantil vam fer una sortida pel poble i ens va agradar molt. Sabeu que hi ha molts llocs bonics que val la pena conèixer?

Primer vam visitar Centre Històric Cardona Medieval, allà ens esperava l'Àlex per explicar-nos curiositats! Ens va ensenyar un document molt antic: la carta de repoblament de Cardona. També vam poder tocar i tastar la sal cardonina, era salada i molt bona! Seguidament ens vam dirigir a l'escultura de Borrell II l'Àlex ens va explicar la seva impressionant història. 

També vam visitar l'església de Santa Eulàlia i l'església de Sant Miquel. En aquesta última vam descobrir imatges i vitralls en els quals vam poder veure l'Àliga de Cardona, un nen del ball de bastons, la Mare de Déu del Patrocini i fins hi tot una cargolera!

Després de fer un bon esmorzar vam anar a visitar l'Ajuntament, allà ens esperava l'alcalde, Ferran Estruch, que ens va acompanyar a la Sala de Plens i ens va explicar que allà és on  es prenen les decisions importants del poble. Els nens i les nenes vam poder fer propostes per al poble: tenir més tobogans, un parc i que tothom tingui una casa on viure. A més, vam poder veure els gegants  i finalment vam sortir al balcó de l'Ajuntament a saludar!

Ens ho vam passar molt bé! 

Moltes gràcies Àlex i Ferran per acompanyar-nos.