Notícies

Carnaval...2021

A causa de la COVID aquest febrer no hem pogut fer la Rua de Carnaval tan esperada a Cardona, però estem satisfets perquè a l'escola ho hem celebrat prou bé!

Durant la setmana els alumnes han rebut consignes diferents: portar barrets, pentinats estrafolaris, vestits de festa, pijama… La motivació del carnaval i el canvi de rutina ha tornat l'alegria a tothom! 

Cada grup estable ha preparat una disfressa sostenible, amb materials senzills, reciclats o reutilitzables. Els alumnes de primària i ESO han pogut deixar lliure la imaginació per tal de fer unes bones creacions.

Amb els petits hem necessitat l'ajut de les famílies; des de casa tothom ha col·laborat per tal que el fill/a pogués tenir la disfressa a punt per a la desfilada a l'escola.

Així que divendres dia 12 de febrer, la pista de l'escola s'ha convertit en l'escenari de les disfresses de tots i totes, sempre mantenint els grups estables, la mascareta i ventilació natural. El ninot Súperheroi Anti-Covid, ben divertit, ha acompanyat els diferents grups en les desfilades i ballades.

Una exhibició d'imaginació, destresa, alegria i moviment que no podía faltar en un any tan difícil per a tots i totes.