Notícies

PAS D'ETAPA 2017

El dia 21 de juny, tots els alumnes de l'escola Vedruna Cardona, acompanyats dels professors/es i també de moltes famílies van celebrar el canvi d'etapa dels alumnes de P5 i 6è de Primària i el comiat de 4t d'ESO.

Cadascun del...

llegir més »


Els de 6è ens acomiadem de la Primària, en anglès!

L'alumnat de 6è de l'escola hem tingut la idea d'utilitzar les dues últimes sessions de divendres d'Speaking per tal d'elaborar un seguit de pòsters individuals!   L'objectiu: cloure la nostra etapa d'educació primària mitjan...

llegir més »


3r de Primària visita als avis de la residència

Els alumnes de 3r de primària hem anat a la residència d'avis. Allà els hem explicat, amb una presentació de diapositives, el nostre projecte d'aquest curs anomenat:  Salut i cuina.

Els hem mostrat fotografies i els hem explic...

llegir més »


Excursió al Circ de Les Feixes. Ed. infantil 2n cicle

Excursió al Circ de Les Feixes -Ed. infantil 2n cicle

Divendres dia 2 de juny, els alumnes de P3, P4 i P5 van anar al Circ de Les Feixes, un espai de natura i circ en el qual tots vam poder gaudir dels tallers de malabars, equilibris, acrobàcies, disfresses, maquillatge... Els nen...

llegir més »


Tres premis en el concurs Bíblic

--

Estem molt contents perquè tres alumnes de la nostra escola han estat premiats en el concurs bíblic del Catalunya! Són l'Ainara, el Kevin i la Vinyet. L'enhorabona a tots tres!

El sol fet de participar en un concurs, ja motiva...

llegir més »


Biel Jané Vilà, campió d' Espanya de Patinatge artístic

El nostre alumne de 2n d’ESO, Biel Jané Vilà, s’ha proclamat campió d’Espanya de Patinatge artístic per parelles i sots-campió de Catalunya individual. Enhorabona campió, estem molt orgullosos de tu.

...

llegir més »