Atenció al públic:

9/13h. - 15/17h.

Mare de Déu del Carme,1

08261 Cardona

93 869 28 76

vedrunacardona@vedruna.cat

Batxillerat Dual

DOBLE TITULACIÓ BATXILLERAT - AMERICAN HIGH SCHOOL DIPLOMA

(DE 14 A 17 ANYS)

L’Escola Vedruna Cardona ofereix l’oportunitat d’obtenir un DIPLOMA DUAL INTERNACIONAL al acabar el batxillerat.

Vedruna Cardona forma part d’un interessant programa d’estudis que prepara als alumnes per a obtenir el títol de batxillerat HIGH SCHOOL DIPLOMA, el mateix que obtenen els alumnes americans. De la mà d’una gran i consolidada institució educativa nord-americana que articula més de 100.000 alumnes d’arreu del món i 5.000 professors de diferents Estats Units com ara Florida, Texas o California.

Els estudiants poden entrar a participar en el programa a partir de 2n d’ESO i segueixen amb l’itinerari estipulat, com a mínim fins a 1r de Batxillerat, quan obtenen el diploma. Són tres els principals objectius del Batxillerat Americà: la immersió lingüística, ja que el professorat i el contingut de les matèries és 100% en anglès. La immersió tecnològica, ja que els estudis són 100% online i la immersió personal, doncs l’organització personal, l’autonomia i els hàbits d’estudi es treballen paral·lelament als continguts.

En el moment en que l’alumne/a entra a formar part del programa de Batxillerat Americà, se li assigna un tutor americà amb qui mantindrà contacte constant via email i conferències, el qual el guiarà, l’assessorarà i li marcarà els objectius a assolir. A la vegada, també rep el suport de la Directora de Programa de l’escola Vedruna que acompanya al grup d’alumnes, en fa el seguiment presencial setmanal i manté contacte amb els tutors americans.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website