Atenció al públic:

9/13h. - 15/17h.

Mare de Déu del Carme,1

08261 Cardona

93 869 28 76

vedrunacardona@vedruna.cat

Serveis a l’escola

SERVEIS ESCOLARS

Servei d'acollida

Servei de menjador

Extraescolars

Competència digital

Plurilingües

Equip psicopedagògic

Batxillerat Dual

Activitats d'estiu

AMPA

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

ORGANITZEM LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS DE L’ESCOLA

Anglès (Sing & Fun)

S’ofereix de P3 a P5. Fan que l’aprenentatge sigui una experiència divertida, estimulant i gratificant. Posen l’accent en la part oral de l’anglès. Treballen per projectes temàtics utilitzant recursos motivadors com l’expressió corporal, cançons, contes, històries, manualitats, etc.

Bàsquet

Activitat per als alumnes de primària i secundària. Un esport d’oposició, de cooperació i mixt on es desenvolupen diferents habilitats tècniques i tàctiques així com habilitats personals, un esport que educa en valors.

Escacs

S’ofereix de P5 a 4t ESO. La pràctica dels escacs desenvolupa la intel·ligència cognitiva, emocional i la memòria de tots els infants, i els millora la concentració i el pensament autònom i crític. Tot divertint-se treballen el respecte a l’adversari i a les regles, l’acceptació de la victòria i la derrota, l’empatia, l’honestedat, la responsabilitat, la confiança, l’afany de superació i l’amistat. Aprenen de forma lúdica a resoldre problemes tot avaluant les situacions, decidint estratègies i assumint les conseqüències de les seves pròpies decisions.

Patinatge

Activitat per a tots els alumnes de infantil, primària i ssecundària. Els nens/es que s’inicien en aquesta modalitat esportiva adquiriran les destreses bàsiques per poder patinar amb seguretat i poder-les aplicar de manera autònoma en diferents situacions (circuits, jocs, etc.). Els nens/es amb més experiència seguiran adquirint nous coneixements i desenvolupant les seves habilitats mitjançant exercicis tècnics i diferents jocs combinats amb altres activitats. Per realitzar aquesta activitat és obligatori portar les següents proteccions: casc, genolleres, colzeres i canyelleres així com els patins en línia.

Zumba

Activitat per als alumnes d’ infantil a secundària. Activitat molt divertida en la que s’inclouen músiques actuals i a través de la qual els nens/es exterioritzen l’energia i es mantenen sempre actius. Zumba és una classe de fitness on compartim balls, suor i riures. Enfocat a mantenir un cos saludable i a desenvolupar i enfortir el cos mitjançant moviments de ball i rutines aeròbiques.

Fútbol

Mitjançant aquesta activitat, els nens i les nenes treballaran els principals aspectes tècnics i tàctics específics del futbol.

Cross

Activitat on es busca assolir els objectius de realizar activitat física a través del atletisme. Millorar les qualitat fisiques bàsiques dels nens/nenes .

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website