Atenció al públic:

9/13h. - 15/17h.

Mare de Déu del Carme,1

08261 Cardona

93 869 28 76

vedrunacardona@vedruna.cat

Premi en el Mobile History Map 2022

El projecte Cardona, terra de gegants realitzat pels alumnes de 3r ESO ha estat premiat en els mSchools Student Awards 2022 en la modalitat del Mobile History Map.

L’objectiu d’aquest concurs és promoure els projectes desenvolupats pels propis alumnes i compartir-los a la plataforma digital Mobile History Map, una web i una app de georeferenciació que promou el treball per projectes i l’aprenentatge servei. El treball a través de la plataforma digital Mobile History Map fomenta les habilitats digitals, creatives i col·laboratives dels alumnes en el desenvolupament de projectes singulars i de qualsevol àmbit curricular relacionats amb el seu entorn més proper (barri, municipi, comarca, etc.).

Cardona, terra de gegants és un projecte que posa de manifest la tradició gegantera que hi ha a Cardona amb una anàlisi detallada de les fonts escrites, audiovisuals i orals que els i les alumnes han treballat minuciosament. Alhora, s’ha comptat amb la col·laboració d’associacions, entitats i diferents persones estretament lligades amb el món geganter que han fet possible un projecte de gran qualitat. 

Més antic

Més recent

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

Categories

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website