Atenció al públic:

9/13h. - 15/17h.

Mare de Déu del Carme,1

08261 Cardona

93 869 28 76

vedrunacardona@vedruna.cat

TEATRE EN ANGLÈS

El divendres 12 de novembre tot l’alumnat de l’escola Vedruna Cardona va gaudir d’una obra de teatre en anglès als Catòlics, de la mà de la companyia estrangera Performance Inc. 

Es van realitzar tres representacions, cadascuna adequada a una franja d’edat concreta. Els primers en veure l’espectacle van ser els de l’etapa d’E.S.O., amb l’obra “The fall of the house of Usher”, seguidament els nens i nenes de parvulari juntament amb primer i segon de primària van gaudir del clàssic “Tarzan” i , a primera hora de la tarda, van ser els alumnes de tercer a sisè de primària que van veure l’obra evolucionada de “Tarzan, the apeman”.

El contingut de cada obra va ser tractat durant les classes d’anglès anteriors i posteriors de veure l’actuació, la qual cosa va permetre una millor comprensió de l’expressió i posteriorment una consolidació de l’experiència.

Des de l’English Commission (coordinació pedagògica de l’anglès), agraïm l’aportació de totes les famílies de l’escola que han fet possible que els seus fills i filles gaudíssin d’aquests espectacles. 

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

Categories

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website