Atenció al públic:

9/13h. - 15/17h.

Mare de Déu del Carme,1

08261 Cardona

93 869 28 76

vedrunacardona@vedruna.cat

VEDRUNA CARDONA SOLIDÀRIA

El dia 23 d’abril, diada de Sant Jordi, l’equip de Pastoral de l’escola Vedruna Cardona hem fet entrega de 15 jocs elaborats pels nostres alumnes d’Infantil, Primària i ESO als avis i àvies de la Residència St. Jaume.

Nens i nenes, nois i noies han abocat la imaginació per tal de reciclar material de rebuig i crear jocs de diferents nivells de dificultat per tal que els residents puguin passar estones ben divertides i a la vegada estimular els sentits, la memòria i la motricitat.

El projecte forma part d’un seguit d’accions solidàries que enguany s’han iniciat al centre, tenint en compte els ODS (Objectius de desenvolupament sostenible), amb la finalitat de conscienciar la solidaritat, la sostenibilitat, el respecte i el treball cooperatiu entre els alumnes. 

Altres projectes iniciats són: 

-Recollida de taps de plàstic, en conveni amb la Fundació SEUR (“Taps per a una nova vida”), amb l’objectiu de proporcionar pròtesis a nens i nenes que ho necessiten.

-Projecte “EsCOLTANt la trucada de la selva”, una campanya de recollida de telèfons mòbils en desús en col·laboració amb l’institut Jane Goodall que té com a objectiu recaptar fons pels programes d’educació (Roots&Shoots), conservació i desenvolupament a l’Àfrica, com el Centre de Recuperació de Ximpanzés de Tchimpounga.

Els avis i les àvies han estat molt contents de la sorpresa rebuda i des de l’escola esperem rebre els videos per veure com hi juguen i en gaudeixen.

Més antic

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

Categories

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website